Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 6543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 cepe albe
  • 150 gr ciuperci champignions
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 gr carne tocata de porc
  • sare,piper
  • condimente pentru carne de porc
  • 100 ml apa
  • 50 ml vin rosu de casa
  • 50 ml de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci:

Muschiuletul se taie pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc si se acopera cu o folie si se da la frigider.

Intre timp se face umplutura: se curata cepele, ardeii si ciupercile, se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa sa se caleasca, se adauga ardeiul gras si apoi ciupercile. Se lasa sa se caleasca apoi se adauga carnea tocata si se pune si putin apa sa se inabuse. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se scoate muschiuletul de la frigider, se inlatura folia, se pune umplutura si se ruleaza, apoi se leaga cu sfoara.

Intr-o tava termorezistenta se pune rulada si apoi apa, vinul si putin ulei. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptor circa 40 de minute la foc mediu, apoi se da folia jos si se mai lasa inca 10 minute pana se rumeneste. Cand e gata se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc aromatizata